Charlène Moulin - Hello August

Hello you!

Ik ben Charlène, oprichtster van postkaartenmerk Hello August in Lichtervelde. Als grafisch vormgeefster werkte ik jaren als freelancer voor verschillende bedrijven en organisaties. In 2015 startte ik – naast mijn job - met een creatieve uitlaatklep. Dit project kreeg de naam Hello August. Nu, zes jaar later ga ik volledig voor mijn droom. Met Hello August wil ik positiviteit, vrolijkheid en gezelligheid uitstralen.

Ik ontwerp kleurrijke wenskaarten voor grote en kleine momenten in het leven. Met mijn illustraties hoop ik er altijd voor jou te zijn. Zo tover ik graag een lach op jouw gezicht bij mooie momenten of reik ik je een warme knuffel aan in moeilijke tijden. 

Omdat ik de wereld een beetje mooier wil maken, is Hello August een duurzaam verhaal. Wij zijn een 100% Belgisch postkaartenmerk. Onze ecologische voetafdruk is klein, want de wenskaarten van Hello August produceren we lokaal in West-Vlaanderen. Van ontwerp tot druk. We doen niet mee aan het sneuvelen van bomen en kiezen voor gerecycleerd papier. In dat papier zijn restanten van maïs, amandelen en druiven terug te vinden. Ecologie ten top!

Hello August groeit online en offline en heeft intussen al meer dan 150 verkooppunten in België, Nederland, Frankrijk én Duitsland. Graag zet ik in de toekomst Hello August nog verder op de kaart. So the dream continues…

Liefs, Charlène 

 

© 2018 - 2024 hello-august-wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel